DRUŠTVO

Sputnjik Fejsbuku: Za deset godina neće vas ni biti!

Kompanija Meta*, koja je u Rusiji proglašena ekstremističkom, blokirala je zbog američkih sankcija u svojim aplikacijama medijsku grupu „Rusija sevodnja“ i televiziju RT. U obaveštenju je precizirano da je Sputnjik blokiran 3.649 dana.
Sputnik
Objave Sputnjika više nisu vidljive na aplikacijama Mete*, ali nas i dalje možete čitati na Telegram kanalu koji niko ne može da ugasi.
Skrinšot obaveštenja na Fejsbuku na zvaničnoj stranici Sputnjik Srbije
Takođe nas možete pratiti i na Iksu, a naše video sadržaje i emisije Sputnjika možete gledati na slobodnoj video platformi „Odisi“ i aplikaciji Tik-Tok i na Vajber kanalu.
Da biste bili u toku s najnovijim dešavanjima, komentarisali sadržaje u realnom vremenu, razmenjivali mišljenje s nama, ali i drugim korisnicima, donosimo vam uputstvo za korišćenje „Telegrama“.
Pre svega, potrebno je da „Telegram“ preuzmete iz prodavnice za aplikacije na vašem mobilnom telefonu. Kada to učinite, da biste pratili Sputnjik Srbija, potrebno je da pritisnete sličicu lupe u gornjem desnom uglu ekrana. U polje za pretragu upišite @sputniksrbija i otvorite naš nalog. U okviru naloga, na dnu ekrana, pritisnite „Džoin“ (Join) da biste dobijali najnovije informacije.
Detaljno uputstvo sa slikama svih koraka možete pogledati na ovom LINKU.
Sputnjik poručuje Fejsbuku da će i za deset godina govoriti istinu, ali je veliko pitanje da li će njihova društvena mreža tada i postojati.
RUSIJA
Meta* blokirala RT i „Rusija sevodnja“
Komentar