SPORT

Crni Partizan u 96. minutu izgubio od OFK Beograda

Fudbaleri Partizana nastavljaju da posrću na svim frontovima.Posle blamaže na sva tri evropska fronta, ovoga puta su crno-beli izgubili od OFK Beograda rezultatom 3:2 (1:2) u osmom kolu Superlige, i to golom Filipa Stojiljkovića u 96. minutu.
Sputnik
Crni Partizan! Tako bi se najkraće moglo opisati sve ono što se dešava posrnulom gigantu iz Humske, koji je još jednom od gotovog napravio veresiju, razočaravši armiju svojih navijača.
Partizan je bio favorit u meču sa povratnikom u Superligu OFK Beogradom i odlično je otvorio meč, nakon što je defanzivac Aleksandar Filipović postigao vodeći gol u 15. minutu.
Ibrahim Zubairu je sjajno centrirao s desne strane, a iskusni defanzivac glavom je zakucao loptu u mrežu, pošto je prethodno golman "romantičara" "zaplivao" u prazno.
Nepunih 180 sekundi kasnije Ovusu je efektnim golom, savršeno odmerenim udarcem levom nogom, pogodio dalji ugao gola Jovanovića - 1:1.
Uspeli su crno-beli do odlaska na poluvreme da postignu novi pogodak, a ovoga puta se u centru pažnje našao Ibrahim Zubairu. Napadač iz Gane stigao je do prvenca za klub iz Humske, iskoristivši maestralnu loptu koju mu je poslao Izraelac Bibras Natho.
Zubairuu nije bilo teško da matira golman OFK Beograda.
Činilo se da će se Partizan iz Zaječara vratiti sa sva tri boda, ali... Paločević je u 85. minutu realizovao jedanaesterac i "mirisalo" je na podelu bodova. A, onda je ponovo Partizan pokazao sve svoje mane, kojih ima pregršt.
Odbrana je konfuzno reagovala u šestom minutu sudijske nadoknade, da bi Filip Stojiljković, čak i traljavim udarcem na dodavanje Mituljikića, uspeo da smesti loptu u mrežu, za totalni preokret i nokaut Partizana - 3:2.
Trener Partizana Aleksandar Stanojević poručio je posle meča.
"Šokantna utakmica za nas. Imali smo na 2:1 stopostotnu šansu za 3:1, a onda smo pali psihološki. Moramo da vidimo kako i šta ćemo dalje", rekao je Stanojević.
Da sve bude još gore po Partizan, naredno kolo im stiže u Humsku Crvena zvezda, u ponedeljak, 23. septembra.
SPORT
Poznat novi termin večitog derbija
Komentar