SPORT

Srbi „komanduju“ od Rusije do Velike Britanije

Novi kapiten fudbalera Srbije Nikola Milenković upisao je iznenađujuću pobedu sa svojim Notingem Forestom na Enfildu protiv favorizovanog Liverpula – 1:0 (0:0) u 4. kolu Premijer lige. Radovao se i još jedan srpski defanzivac Strahinja Eraković, koji je bio najbolje ocenjeni igrač Zenita u osvajanju Moskve protiv CSKA.
Sputnik
Strahinja Eraković je sa ocenom 7,5 u izboru „Sofascore“ bio najbolje ocenjeni igrač derbija osmog kola Premijer lige Rusije, gde je šampion Rusije Zenit uspeo da slavi protiv ljutog rivala CSKA minimalnim rezultatom.
Jedini strelac bio je Gondu na asistenciju Santosa u 43. minutu.
Eraković je u tandemu sa Ninom, Santosom i Karavaevom držao odbranu tima iz Sankt Peterburga i sačuvao je svoju mrežu netaknutom.
Zenit je lider sa 20 bodova, ima šest pobeda i dva remija uz impresivnu gol-razliku 19:1, a Eraković je jedan od najboljih igrača, što je rezultiralo ponovnim pozivanjem u nacionalni tim Srbije.
SPORT
Poznat novi termin večitog derbija
Kada je u pitanju novi kapiten Orlova Nikola Milenković, on je gazdovao poslednjom linijom protiv ubojitih ofanzivaca Liverpula – Mohameda Salaha, Dioga Žote, Darvina Nunjeza i Dijaza.
Milenković je ocenjen visokom ocenom 7,4 i dobio je veliki broj duela, kako na zemlji, tako i vazdušnih, imao je samo četiri pogrešna pasa, a koliko je bio dominantan, najbolje oslikava činjenica da za 90 i kusur minuta provedenih na terenu nije skrivio prekršaj.
Notingem je iznenađujuće slavio protiv favorizovanih „redsa“ na kultnom Enfildu, te se nalazi na deobi šestog mesta Premijer lige posle četiri odigrana kola sa osam bodova i to bez poraza.
SPORT
Benfika se razgoropadila u zao čas – Beograd sledeća stanica
Komentar