SPORT

Partizanova neostvarena želja u Dubaiju

Davis Bertans, iskusni letonski košarkaš, zvanično je novi igrač Dubaija koji će od ove sezone igrati u ABA ligi.
Sputnik
Nadali su mu se navijači Partizana, ali Davis Bertans imao je drugačije planove. Iskusni Letonac posle NBA lige ponovo će igrati evropsko takmičenje i to u dresu Dubaija.
Nije u prethodnom periodu Bertans bio najzadovoljniji u Americi i sada je rešio da stavi tačku na taj deo priče, a dolazak u Dubai veliko je iznenađenje. Letonac će bez sumnje biti jedan od igrača koji su najveće zvezde u timu.
Izuzetno mu se obradovao Danilo Anđušić koji je podelio fotografiju sa Bertansom i napisao da se ponovo sreću posle 12 godina jer su pre tačno toliko zajedno nosili dres Partizana.
Anđušić je napustio crno-bele, a za Bertansa je pričalo da bi mogao da se vrati, međutim ishod je takav da će njih dvojica zajedno igrati u klubu koji ima velike ambicije.
U NBA ligi iskusni Letonac nosio je dresove San Antonija, Vašingtona, Dalasa, Oklahome i Šarlota. Za vreme boravka u Evropi mnogo toga postigao je sa Partizanom sa kojim je tri puta bio šampion Srbije, jednom šampion Kupa Radivoja Koraća i jednom šampion ABA lige.
Osim Bertansa u Dubaiju će naredne sezone igrati Aleksa Uskoković, Nemanja Dangubić, Danilo Anđušić, Leon Radošević, Nejt Mejson, Ferdinand Ravena, Klemen Prepelič, Lejton Hemonds, Avudu Abas, Džakori Vilijas, Bora Jašar i Ahmet Duveriolgu.
SPORT
Ko bi mogao da nasledi Pešića?
Komentar