SPORT

Dragan je u Danskoj nastavio tradiciju

Fudbalska reprezentacija Srbije od 18 časova igra meč drugog kola grupe A4 Lige nacija, a selektor Dragan Stojković nastavio je sa starom praksom, da na dan utakmice izvede igrače u šetnju. Tako su Orlovi prodefilovali Kopenhagenom u danu kada će odmeriti snage sa velikim dužnikom.
Sputnik
„Od dana kada je došao na komirlo najboljeg nacionalnog tima, selektor Dragan Stojković u danu odigravanja utakmice, prilikom gostovanja, obavezno povede igrače u šetnju. Da li je to Lisabon, Budimpešta, Stokholm, Oslo, Kaunas... Ili kao danas Kopenhagen, ne postavlja se pitanje, jednostavno trenuci za malo opuštanje i razgibavanje“, navodi se na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije.
Reprezentativci Srbije privukli su pažnju lokalnog stanovništva, ali i turista.
„I dok su se Milenković i drugi razgibavali, pridružili su im se Japanci, Kinezi... I oni su sledili uputstva Kacušita Kinošija, trenera u stručnom štabu Orlova zaduženog za kondicioni deo, zagrevanje“, navedeno je u objavi FSS.
Podsetimo, Srbija je bez čak 12 igrača koji su bili na spisku za EP u Nemačkoj, uspela da osvoji bod na premijeri u elitnoj diviziji Lige nacija protiv prvaka Starog kontinenta – Španije (0:0).
Utakmica Srbija - Danska počinje od 18 časova, a tok susreta moći ćete da pratite uživo u tekstualnom prenosu uz Sputnjik.
SPORT
Zvezda se oprašta od Bore Đorđevića
Komentar