SPORT

Novi problem za Stojkovića – i ekspresno rešenje

Mihailo Ivanović, mladi srpski fudbaler, otpao je sa spiska reprezentativaca za utakmicu Lige nacija sa Španijom zbog povrede, veče uoči meča!
Sputnik
Selektor Dragan Stojković je morao odmah da reaguje i da doskorašnjeg napadača Vojvodine zameni igračem Partizana Đorđem Ivanovićem.
„Posle temeljne analize, detaljnih lekarskih pregleda medicinskog tima A reprezentacije, i u dogovoru sa Milvolom, Mihailo Ivanović zbog povrede stopala i zadnje lože neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za utakmice protiv Španije i Danske.
Selektor je odlučio da uputi poziv igraču Partizana Đorđu Jovanoviću, koji će se priključiti nacionalnom timu u četvrtak prepodne. U skladu sa UEFA pravilnikom imaće mogućnost nastupa u meču protiv Španije, naravno kasnije i Danske“, saopšteno je iz FSS.
Podsetimo, Srbija će prve mečeve u Ligi nacija igrati bez velikog broja standardnih reprezentativaca, pre svih Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, a odsutni su Miloš Veljković i Nemanja Maksimović.
Komentar