SPORT

Crveno-beli složni – u revanšu moraju hrabro: „Borićemo se kao 11 pasa i lavova“

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Bodoa u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona rezultatom 2:1, ali i dalje veruju u prolaz. Hvang In Bom i Ognjen Mimović složili su se da će oni i saigrači dati sve od sebe u narednoj utakmici.
Sputnik
Bila je Zvezda favorit, ali sada će crveno-beli morati težim putem do Lige šampiona. U revanš meču u Beogradu moraju da pruže daleko bolju partiju, a Hvang In Bom uveren je da će to i učiniti.
„Nismo srećni zbog poraza, ali gol koji smo dali je bitan. Ostali smo u borbi za Ligu šampiona. Siguran sam da možemo da pobedimo pred neverovatnim navijačima“, rekao je Hvang.
Put do elitnog takmičenja sada neće biti lak, ali ključ je u hrabroj borbi.
„Moramo da budemo hrabri. Teren je drugačiji, kao i vreme u Beogradu. Moramo da pobedimo sa dva razlike da bismo se plasirali u Ligu šampiona. Moraćemo da ih pritisnemo, borimo se i trčimo kao 11 pasa i lavova u revanšu“, poručio je Hvang.
O tome koliko je meč bio težak govorio je i Ognjen Mimović, mladi fudbaler koji je postigao gol za Zvezdu. U igru je ušao u 56. minutu, ali se kako kaže osećao kao da je igrao znatno duže.
„Igrao sam možda pola sata, moram da kažem da je jako iscrpljujuć meč, baš mi je bilo teško kao da igram. Lični osećaj kao da sam odigrao 70 minuta, a ne 30. Jako intenzivan meč. Pokazali smo da možemo da igramo protiv njih, stvarali smo neke šanse, ali malo je falilo do izjednačenja“, rekao je Mimović.
Bio je to Ognjenov prvenac u Zvezdinom dresu.
„Tako je ovo mi je prvenac u Zvezdi. Šta da kažem, prelep je osećaj, jako sam srećan zbog ovog gola. Ostaje žal što taj gol nije doveo barem do nerešenog rezultata, ali imamo šanse i daćemo sve od sebe da prođemo u revanšu“, rekao je mladi Mimović.
Drugi meč plej-ofa za Ligu šampiona Zvezda i Bodo igraju naredne srede u Beogradu od 21 čas.
SPORT
Novakova emotivna poruka za Filipa: „Fernando moj – hvala ti“
Komentar