SPORT

Kasni gol za istoriju kluba sa Uba

Jedinstvo sa Uba upisalo je prvi bod u Superligi Srbije, a istorija je ispisana u dvoboju sa Tekstilcem iz Odžaka, zahvaljujući izjednačujućem golu Aćimovića i to u 94. minutu.
Sputnik
Tim sa Uba koji je u vlasništvu Nemanje Matića, a koji je smenio pre nekoliko dana trenera Ivana Radovanovića, konačno je prekinuo crni niz poraza.
Novajlija u elitnom društvu očajno je startovao, sa maksimalna četiri poraza uz samo jedan postignut i čak 11 primljenih golova, s tim što treba uzeti u obzir da je u prva dva kola igrao protiv Crvene zvezde u gostima i Partizana na svom terenu.
Domaćin je poveo već u trećem minutu preko Dejana Đurića, da bi Dimitrije Aćimović kasnim golom, neposredno pre poslednjeg sudijskog zvižduka poslao loptu u mrežu za istoriju i prvi osvojen bod Jedinstva u Superligi.
Sve je išlo ka tome da će Tekstilac upisati drugi vezani trijumf u Superligi, ali je Aćimović bio bliži od pištaljke.
Tome je kumovala loše postavljena odbrana ekipe iz Odžaka koja je dozvolila da se Aćimović nađe sam u kaznenom prostoru i da bez problema matira golmana Braća.
Podsetimo, Crvena zvezda i Partizan odložili su svoje mečeve ovog vikenda zbog obaveza naredne nedelje na evropskoj sceni. Crveno-beli su trebali da igraju sa TSC-om, dok je Partizan imao zakazan meč sa Radničkim iz Niša u Humskoj.
SPORT
Mladi Srbin ušao u istoriju kluba osnovanog pre 150 godina
Komentar