SPORT

Dupla kruna za Lolu

Lola Radivojević, srpska teniserka, osvojila je titulu u Kuršumlijskoj banji pobedom nad Čehinjom Barborom Palicovom rezultatom 6:4, 6:2, a samo 24 sata ranije sjajna Lola pohila je pehar i u dubl konkurenciji na istom turniru.
Sputnik
Fantastičan turnir imala je Lola Radivojević u Kuršumlijskoj banji, kako u singli tako i u dublu.
Najpre je srpska teniserka u paru sa Hrvaticom Petrom Marčinko pobedila dubl Falkner/Burt, a potom je Lola dan kasnije igrala i finale singla u kom je bila izuzetno dominantna.
Češka teniserka je za sto mesta bolje rangirana od Srpkinje, ali to nije imalo nikakav značaj jer je Radivojevićeva bila motivisana i sigurna.
U prvom setu Lola je dopustila brejk, ali je napravila dva, dok je u drugom setu bila još bolja i njena protivnica nije bila ni blizu da joj zapreti.
„Rodna gruda je rodna gruda i ništa ne može da je zameni. Presrećna sam jer sam u ovoj sezoni baš u Kuršumlijskoj banji, koja se nalazi u blizini mog rodnog mesta Blace, osvojila dve singl titule i jednu u dublu, ujedno i moju naveću singl do sada. Turnir nagradnog fonda 35.000 dolara osvojila sam u teniskom klubu T-line u maju 2024, sada i duplu krunu na turniru nagradnog fonda 75.000 dolara na istim terenima. Nakon perioda rezultatske stagnacije koja je bila izazvana povredama, usledio je moj povratak u maju upravo ovde u rajskom ambijentu naše Srbije, a sada sa novim pobedama dobila sam novi vetar u leđa za verujem velike rezultate na međunarodnoj sceni“, rekla je Lola Radivojević posle osvajanja titule.
SPORT
Nije samo Srbin otpisan – „Stara dama“ raskinula vezu dugu osam godina
Komentar