SPORT

Stanojević posle novog poraza u Evropi: „Na pobedu u Švajcarskoj“

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević poručio je posle poraza u prvom meču od Lugana (0:1) u Humskoj u kvalifikacijama za Ligu Evrope, da ekipa de na pobedu u Švajcarskoj naredne nedelje.
Sputnik
Tri od tri ima Partizan kada su porazi na evropskoj sceni ove sezone u pitanju.
Prvo dva debakla protiv DInamo Kijeva i poraz ukupnim rezultatom 9:2, a sada minimalac poraz od švajcarskog predstavnika, koji se radovao u prestonici Srbije.
Jedini gol postigao je Zanoti u 73. minutu, pa će „parni valjak“ imati težak zadatak u revanšu, da nadoknadi zaostatak kako bi imao čemu da se nada.
„Što se tiče utakmice, izgubil smo. Imali smo određenih situacija koje smo mogli bolje da rešimo. Protivnik je bio bolji u polju, ali nije bio opasan. Nismo rešili situacije u prvom poluvremenu, u Evropi moramo da koristimo takve stvari. Aktivan je rezultat, ostalo je otvoreno. U revanšu u Švajcarskoj, idemo na pobedu“, istakao je Stanojević.
Strateg posrnulog „parnog valjka“ ističe da ekipa nema snage da odigra čitav meč.
„Mora da bude jači ritam sa naše strane. Voleo bih i da je tih 60 minuta bilo boljeg ritma sa naše strane. Ne možemo da ispratimo brzinu igrača. Drugačije je utakmica bila. Dinamo je bolja ekipa od Lugana. Dobro smo ih anulirali, dali su četiri gola Fenerbahčeu. Ako možemo da kažemo da je neki pomak, jeste. Dalekko je to još od onoga kako želimo da izgledamo. Nedovoljan za ozbiljno evropsko takmičenje. I da je ostalo 0:0, isto bih rekao“, zaključio je Stanojević i dodao:
„Imam sliku o svakom igraču. Ne bih da govorim neke reči. Jasnu sliku ima. O daljim koracima, neću teške reči“, završio je strateg crno-belih.
SPORT
Partizan minimalno poražen u Humskoj
Komentar