SPORT

Još jedan „srpski Orao“ odleteo na Bliski istok

Ono što se danima najavljivalo, konačno je dobio i zvaničnu potvrdu! Reprezentativni čuvar mreže Predrag Rajković karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. Zlatni Orlići i aktuelni kec Srbije potpisao je ugovor sa Al Itihadom.
Sputnik
Prema informacijama koje su dostupne i aktuelne u medijima, za tri, plus jednu godinu, Predrag Rajković bi trebalo da inkasira vrtoglavih 30 miliona evra, pa nikoga ne bi smelo i trebalo da čudi što ga je Majorka pustila, i što je on krenuo stopama reprezentativnih saigrača Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića.
Rajković koji je branio gol Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i koji je uz Strahinju Pavlovića bio jedna od retkih svetlih tačaka Piksijevih ateriralih Orlova, igraće u Al Itihadu sa Karimom Benzemom i Ngoloom Kanteom.
Momak rođen u Negotinu, koji je fudbalski prohodao u Jagodini, a kasnije je preko Crvene zvezde i reprezentacije obezbedio sebi izlazak na evropsku pozornicu, ovog oktobra puni 29 godina.
Podsetimo, Al Itihad je kao prvog pika izabrao Brazilca Edersona iz Mančester sitija, ali je na kraju on ostao u Engleskoj, dok je Rajković stigao u Saudijsku Arabiju i već za prijateljski meč sa Milanom će se naći u protokolu.
Rajković je na krajnje interesantan način predstavljen u novom klubu u video-klipu koji je lansiran na društvenim mrežama. Srpski ratnik pojačao je Tigrove, a u prvi plan istaknute su njegove odbrane.
SPORT
Stanković slavi – Babić asistent u ubedljivoj pobedi Moskovljana /video/
Komentar