SPORT

Stanković slavi – Babić asistent u ubedljivoj pobedi Moskovljana /video/

Fudbaleri Spartaka iz Moskve odneli su pobedu protiv ekipe Krila Sovjetov rezultatom 3:0, a uz dva gola Manueal Ugartea, meč je obeležila i asistencija reprezentativca Srbije, Srđana Babića, za ekipu koju trenira Dejan Stanković.
Sputnik
Srpski štoper u 29. minutu iskontrolisao je loptu i zagradio od defanzivaca gostujućeg tima u šesnaestercu, potom je uputio kratko dodavanje Ugarteu kako bi crveno-beli došli do vođstva.
Prednost je duplirana u 40. minutu, Marko Prucev pravovremeno je utrčao i preciznim šutem po zemlji postigao je drugi pogodak na utakmici.
Ekipa Dejana Stankovića bila je prilično ubedljiva u drugom poluvremenu, iako što su igrači kluba iz Samare imali veći posed, domaći sastav dozvolio im je samo dva šuta ka golu u drugih 45 minuta.
Vezista gostiju Maksim Vitjugov u 56. minutu loše je odgovorio na presing Ezekijela Barka, argentinski ofanzivni vezista oduzeo je loptu na deset metara od gola, a potom dodao Ugarteu da matira golmana Pesjakova za konačnih 3:0.
U sledećem kolu Spartak iz Moskve dočekaće Ahmat Grozni na Lukoil Areni, dok timu Krila Sovjetov u Samaru dolazi Fakel iz Voronježa, na okršaj poslednje dve ekipe na tabeli.
SPORT
Zvezda saznala protivnika u plej-ofu Lige šampiona – Partizan dobio najteži zadatak
Komentar