SPORT

Bojana za Sputnjik: Protivnici imaju „glavobolju“ kada treba da igraju protiv Srbije

Navikle su nas odbojkašice Srbije na velike uspehe i zlatne medalje, pa se nadamo sličnom ishodu i na predstojećem takmičenju. Dizač našeg tima Bojana Drča otkriva da će ona i njene drugarice ići na najviši plasman. Na zlato.
Sputnik
Nekako se svi nadaju da će odbojkašice do kraja turnira.
„Mislim da medalja jeste realna, jer i mi od nas očekujemo medalju. Naš cilj i ono što nam nedostaje je zlatna medalja. Baš smo mnogo motivisane. I to se videlo kroz pripreme na Kopaoniku. Svesne smo i fokusirani na naš cilj. Daće Bog da bude zlatna medalja. Lepa je atmosfera u timu i lepa energija“, kaže Drča za Sputnjik.
Protivnice će biti naoštrene da igraju protiv dvostrukog svetskog šampiona.
„Italija je jako dobra, Turska... Nekako je moj utisak da nema slabih ekipa. Tu su i Brazil, Kina, Amerika. Ali, mi treba da se fokusiramo na to naše što nas krasi kao Srbiju i rezultat neće izostati“, kaže Bojana.
Ističe da se na treningu radi jako i dobro.
„Jeste to trening, ali zaista igramo da pobedimo, velika je konkurencija i svi se trudimo maksimalno. Prelep je osećaj stvarno“.
Protivnice u grupi na predstojećem turniru su domaćin Francuska, SAD i Kina.
„Sa njima smo u grupi. Nije naivna grupa, ali iskreno da ti kažem da smo prošle OK i da nam je grupa u redu. Sa svakom ekipom može da se igra i da se pobedi. Opet i tim ekipama nije svejedno kada treba da igraju protiv Srbije! S obzirom na naše rezultate i kontinuitet, i njima Srbija sigurno predstavlja glavobolju“, ističe Drča.
Ističe sjajna Drča da joj je želja da naš tim dobro startuje turnir.
„Prva utakmica je protiv Francuska, ne mogu da kažem da je dobijena, ali smo favoriti i nadam se da ćemo krenuti takmičenje na pravi način. Amerika i Kina su dobre reprezentacije, nema tu šta. U Kinu se vratila Žu, njihova najbolja igračica. Amerika je nešto mešovita, vratila se Larson, imaju dosta mladih igračica, videćemo“, zaključila je Drča.
SPORT
Novi skandal u Parizu – sportistima dali male krevete /video/
Komentar