SPORT

Olga zakazala duel sa moćnom Ruskinjom – Lajović nadigrao Italijana

Olga Danilović, najbolja srpska teniserka, plasirala se u polufinale turnira 250 serije u Jašiju pobedom nad Mađaricom Anom Bondar rezultatom 7:5, 6: . Za finale će se boriti protiv Mire Andrejeve, mlade ruske teniserke.
Sputnik
Posle poraza na startu turnira u Budimpešti Olga Danilović dobila je priliku da se osveti mađarskoj teniserki i iskoristila je tu šansu.
U napetom prvom setu srpska teniserka je prva došla do brejka, ali je protivnica uspela da uzvrati. Nakon što su obe uspele da spasu nekoliko brejk lopti, uporna Olga u 12. gemu oduzela je protivnici servis gem i tako napravila prvi korak ka polufinalu.
Ponovo je Srpkinja u drugom setu bila sigurnija, ali je Mađarica još jednom uspela da iskoristi mali pad koncentracije i izjednači. Međutim, Olga je napravila još dva brejka i tako stavila tačku na meč.
Za mesto u finalu moraće da prođe najteži test jer joj sledi duel sa Mirom Andrejevom koja je prva nositeljka na turniru.
Srpska teniserka u toku dana igra još jedno četvrtfinale i to zajedno sa Bondar koju je pobedila. Srpkinja i Mađarica takmiče se u dublu, a rivalke će im biti Morateli i Santamaria.
Na terenu je bio i Laslo Đere koji je u osmini finala na turniru u Kicbilu izgubio od Sejbota Vajlda rezultatom 4:6, 6:3, 6:2.
Srpski teniser Dušan Lajović nadigrao je Flavija Kobolija u osmini-finala turnira u Umagu sa 2:0 - 7:6, 7:6.
U četvrtfinalu Lajović će igrati protiv još jednog Italijana, Lorenca Musetija.
SPORT
Talentovani srpski košarkaš uspešno operisan
Komentar