SPORT

Stefanova renesansa u Litvaniji: Srpski golman nije igrao – a onda dobio veliku šansu

Srpski golman Stefan Čupić od januara nije imao klub, ali litvanski Transinvest poželeo je da baš sa njim na golu pojuri mesto u Ligi konferencija.
Sputnik
Posle kraće pauze, Stefan Čupić nastavlja karijeru u Litvaniji. Srpski golman potpisao je ugovor na godinu i po dana sa Transinvestom.
„Bio sam na probi deset dana u Litvaniji, klub je fenomenalan, novi klub. Iznenadio sam se kada sam dobio poziv s obzirom da nisam igrao dugo“, rekao je Čupić za Sputnjik.
Stefan Čupić
Po samom dolasku u klub već ga čeka izazovan zadatak. Transinvest boriće se za Ligu konferencije, a kvalifikacioni meč igraju već 25. jula protiv Mlade Boleslav.
Čupić je karijeru počeo u Radničkom iz Niša, a potom je kao 12-godišnjak došao u OFK Beograd. Tokom karijere branio je za Dorćol, Bačku, Sarpsborg, Voždovac, Radnički 1923, Rad, Arat Jermeniju, Olimpijakos Nikoziju. Poslednji klub pre odlaska u Litvaniju bio je mu je u Ajapi u Nepalu.
Takođe, bio je i član reprezentacije Srbije do 19 godina koja je osvojila Evropsko prvenstvo upravo u Litvaniji gde sada dobija šansu za novi procvat.
SPORT
Pokvaren jubilej – Srbija pala u Glazgovu
Komentar