SPORT

Novak u polufinalu Vimbldona!

Aleks de Minor predao je meč Novaku Đokoviću koji je tako automatski prošao u polufinale Vimbldona!
Sputnik
De Minor je predao posle povrede koju je zaradio protiv Artura Fisa. Očigledno se nije dovoljno oporavio da bi izašao i suprotstavio se najboljem u istoriji.
Australijanac je povredio kuk i to u trenutku kada je imao meč loptu. Uspeo je da pobedi, a posle meča je izjavio da veruje da će sve biti u redu, međutim povreda je očigledno teže prirode.
Novak će protivnika u polufinalu saznati posle meča Lorenco Museti - Tejlor Fric. Srpskom asu ovo će biti 13. polufinale Vimbldona, koliko ih ima i Rodžer Federer, čuveni švajcarski teniser.
Australijanac se posle predaje oglasio i objasnio zbog čega je morao da donese tu odluku.
„Očigledno, ne saopštenje koje sam želeo u bilo kom smislu. Razočaran sam, ali morao sam da odustanem zbog povrede kuka. Osetio sam da je nešto puklo tokom poslednja tri poena mog meča sa Fisom. Juče sam se podrgao skeneru i potvrđeno je da je povreda u pitanju. Visok rizik je bio od pogoršanja ukoloko bih igrao.Jedinstvena povreda, nisam siguran o planu oporavka. Zavisi od bola. Može biti od tri do šest nedelja. Zavisi od toga kako se moje telo oseća“, rekao je Australijanac.
SPORT
Poznato ko nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara
Komentar