SPORT

Novi poraz OFK Beograda u Moskvi

Fudbaleri OFK Beograda pretrpeli su i drugi poraz na „Bratskom kupu“ u Moskvi, posle CSKA od njih je bio bolji i Dinamo, koji je slavio rezultatom 2:0. Po gol je viđen u oba poluvremena.
Sputnik
Izabranici Sima Krunića dobro su se držali i rezultatski su parirali znatno skupljem rivalu, sve do 37. minuta kada je kapiten "romantičara" Aleksandar Đermanović posle nespretne reakcije nakon kornera zatresao sopstvenu mrežu.
S golom prednosti Dinamo iz Moskve otišao je na poluvreme. U nastavku susreta je domaćin stigao do drugog pogotka. Jaroslav Gladnjišev je ušao u kazneni prostor OFK Beograda, probio se i odlično pozicionira, da bi rutinski levom nogom pogodio malu mrežu za 2:0.
Do kraja susreta igralo se otvoreno na obe strane. Pretili su i gosti za koje je igrao Marko Gobeljić, bivši desni bek Crvene zvezde, ali je rezultat ostao nepromenjen.
Podsetimo, OFK Beograd je u prvom meču na "Bratskom kupu" u Moskvi izgubio od CSKA rezultatom 4:0, a Miloš Krasić, bivši srpski reprezentativac i as "armejaca" ušao je u samom finišu, zaigravši profesionalni fudbal posle šest godina, i upisao je asistenciju.
Dvoboj OFK i Dinama mogli ste da pratite u video-prilogu na Sputnjiku.
Komentar