SPORT

Lekcija broj jedan: Nikada ne otpisujte Posebnog

Portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo izjavio je da je i dalje bez angažmana, ali je dodao da bi voleo da tokom leta preuzme neki klub, prenose lokalni mediji.
Sputnik
Murinjo je pre nešto više od dva meseca dobio otkaz u Romi posle loših rezultata u Seriji A. Iako ima mnogo onih koji vole Posebnog, isto je tako dosta i onih koji osporavaju njegov rad.
Upravo takvi potrčali su da pošalju Portugalca u penziju, nešto slično kao što se dešava sa Novakom Đokovićem. Ali, dobili su odgovor i lekciju da ne treba da otpisuju Murinja dok on sam ne svira kraj.
Murinjo je bio svečani gost na trci Moto GP šampionata za Veliku nagradu Portugalije na stazi u Portimau.
Portugalski stručnjak je uoči početka trke razgovarao sa domaćim i stranim novinarima.
„Nula vesti o mojoj budućnosti. Nemam klub, slobodan sam, ali želim od leta ponovo da radim“, rekao je Murinjo i najavio da ćemo ga još gledati pored aut-linije.
On nije odbacio mogućnost da tokom leta preuzme neki klub iz Portugalije.

„Nikad ne reci nikad, pogotovo u fudbalu. Moj život je fudbal, mogu bilo gde da radim, nemam problema sa tim“, istakao je Murinjo, koji je ranije trenirao Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real Madrid, Inter, Porto i Leiriju.

Dakle, Murinjo će na leto najverovatnije preuzeti novi klub. Mada bi mnogi voleli da ga vide zapravo na klupi reprezentacije Portugalije.
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
SPORT
Za Srbina je Rusija druga kuća – i pati zbog tragedije u Moskvi: „Srce mi se slama!“
Komentar