Podkast

Probijen zapadni zvučni zid koji je bio pod obmanom | Od četvrtka do četvrtka

Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” Živadin Jovanović, nekadašnji šef jugoslovenske diplomatije i aktuelni predsednik „Beogradskog foruma za svet ravnopravnih“.
Sputnik
Intervju ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu videlo više od milijardu ljudi i otvorio pitanje da li je potrebno nastaviti nekonstruktivnu politiku prema Moskvi.
SAD potrošile više novca za razaranje Ukrajine nego za obnovu Zapadne Evrope posle Drugog svetskog rata. Američki kongresmen predložio da se Teksas preimenuje u Ukrajinu.
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg upozorava članice Alijanse da ne dozvole razdor između SAD i Evrope.
Dok Edi Rama smatra da je „svaki napad na Kosovo, napad i na Albaniju“, Aljbin Kurti na tri meseca skraćuje prelazni rok za ukidanje dinara na Kosovo i Metohiju
Srbija slavi Sretenje i Dan Državnosti.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Komentar