SPORT

Velika Tijana Bošković: „Nisam svesna šta smo uradili“

Srpske odbojkašice Tijana Bošković i Bojana Drča prve su se obratile po dolasku u Beogradu, a kao jednu od najvažnijih stavki koja im je pomogla da stignu do drugog uzastopnog zlata obe su navele timsku igru.
Sputnik
Uvek skromna Tijana Bošković iako je proglašena za najbolju odbojkašicu na celom šampionatu, pažnju je usmerila na tim sa kojim joj je kako je istakla čast i zadovoljstvo da igra.
„Verujte mi još uvek nisam svesna šta smo uradili, tako da će biti potrebno vreme da nešto pametnije kažem. Ono što sigurno znam je da je čast i privilegija biti deo ovog tima, jer ovo što smo uradile retko ko može. Ono što je najvažnije je da smo verovale jedna u drugu, držale se zajedno i igrale timski, a to je doprinelo tome da osvojimo zlatnu medalju“, rekla je Tijana Bošković.
Zlatna srpska odbojkašica Bojana Drča istakla je da nije bilo lako braniti krunu, ali su timskom igrom to uspele da urade koliko god je izgledalo nemoguće.
„Utisci se još uvek nisu slegli. Odbraniti svetsko zlato nije bilo lako, ali smo verovale jedna u drugu i da ovaj tim to može da uradi i to smo pokazale. 12 utakmica, 12 pobeda, želim da se zahvalim svim devojkama, svima koji su nas podržavali verujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu“, rekla je Bojana Drča.
SPORT
Srpska heroina za Sputnjik: Nijedan poen nismo prepustile, nikada se nismo uplašile!
Komentar