SPORT

Mitrović otputovao u Oslo, ali ne znači da će igrati protiv Norveške

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović stisnuo je zube i uprkos jakom udarcu koji je zadobio u duelu sa Švedskom odlučio da otputuje za Norvešku.
Sputnik
Bilo je pitanje da li će selektor Dragan Stojković moći da računa na robusnog napadača za poslednji meč u ovom ciklusu Lige nacija i borbu za prvo mesto, ali kao što reče Piksi, fudbaler Fulama će otići po svaku cenu.
„Mitrović je dobio udarac, ali znajući njega, ne verujem da će propustiti utakmicu pa makar imao bolove. On daje sebe sto odsto, nadam se da nije ništa ozbiljno. Imamo još nekoliko dana, videćemo. Nezgodan je udarac, ali moraju da ga tuku malo, dao im je tri gola“, rekao je Piksi posle pobede nad Šveđanima.
I njegove reči su dobile potvrdu pošto je Mitrović ušao ove večeri u avion za Norvešku pred ključan meč za Srbiju koja bi pobedom mogla da izbori plasman u A diviziju Lige nacija.
Međutim, to što je ušao u avion ne znači i da će naš najbolji strelac u istoriji i zaigrati protiv Norveške već će odluka o tome biti doneta tek sutra uveče.
Sačekaće Stojković poslednji trening i procenu doktora kako bi znao na koga sigurno može da računa za duel u utorak uveče u Oslu (20.45).
Sigurno je samo da zbog žutih kartona i suspenzije neće moći da računa na Uroša Račića i Sergeja Milinkovića Savića.
SPORT
Mitrova povreda koja je zabrinula Srbiju: „Verovatno nije ništa ozbiljno“
Komentar