SPORT

Zlatna Ivana je ponosna: Odolevam svim izazovima

Ivana Vuleta, srpska atletska kraljica, poručila je posle osvajanja zlatne medalje na Dijamantskoj ligi u Cirihu, da joj je 2022. godina najsupešnija u karijeri posle 2016. godine.
Sputnik
Ona je osvojila četvrti Dijamantski trofej u dosadašnjoj karijeri. Vuleta je pobedila, pošto je skočila 6.97 metara u prvoj seriji.
„Posle 2016. godine ovo mi je najuspešnija sezona u karijeri i izuzetno sam ponosna, jer u ovim godina uspevam da odolim svim izazovima i potvrdim kvalitet. Zahvalna sam na svim teškim trenucima koji su iza mene jer sam zahvaljujući njima mnogo naučila o sebi i ostala dosledna sebi i svom cilju", izjavila je Vuleta, čije je reči preneo Srpski atletski savez.
Sve vesti sa Evrobasketa pratite u našem specijalu.
Vuleta je u četvrtak uveče ostvarila 17. pobedu u Dijamantskoj ligi, njen trener Goran Obradović je otkrio kakva taktika je primenjena.
„Primenili smo istu taktiku kao i u Minhenu na Evropskom prvenstvu, išli smo na ispravan skok u prvoj seriji i ta odluka se potpuno se isplatila", izjavio je Ivanin trener Goran Obradović.
Ivana Vuleta je ove godine osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u dvorani, zlato na Evropskom prvenstvu na otvorenom, trijumfovala je u Dijamantskoj ligi, dok je bila sedma na Svetskom prvenstvu na otvorenom.
SPORT
Ivana je osvojila i Dijamantsku ligu!
SPORT
Na pomolu nezapamćen skandal: „Ako nešto kažem – u velikoj sam nevolji“
SPORT
„Agonija je završena“ – razočarani selektor Srbije postavio pitanje i o budućnosti
Komentar