Podkast

Vesti: Istraživali smo - zbog čega je Tajvan vojno važan i Kini i Americi /video/

Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Sputnik
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca).
Danas u vestima:
Posle posete Nensi Pelosi, Kinezi vojnim vežbama šalju poruku Amerikancima i upozoravaju separatiste. Zbog čega je Tajvan vojno važan i Kini i Americi?
Komemorativnim skupom u Novom Sadu večeras se obeležava godišnjica "Oluje" kada je zabeležen najveći egzodus Srba od Drugog svetskog rata. Ni danas, posle 27 godina, egzodus nije završen, kažu sagovornici Sputnjika.
Ukrajinske snage granatirale zgradu Dramskog pozorišta u Donjecku gde je trebalo da se održi ispraćaj poginuloj Olgi Kačuri. Referendum u Hersonskoj oblasti biće održan uprkos pretnjama Ukrajine i Sjedinjenih Američkih Država i njihovim planovima da to spreče.
Ako SAD i Rusija ne postignu dogovor o neširenju nuklearnog oružja to će dovesti do nove trke u naoružanju bez ikakvih pravila, upozoravaju eksperti na najavu Bajdena da je spreman da pitanje START sporazuma razmotri sa Rusijom.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Komentar