SPORT

Zvanično: Partizan potvrdio najveće pojačanje! Stiže kapiten velikana

Joanis Papapetru, grčki košarkaš, zvanično je novi igrač Partizana , potvrdio je klub.
Sputnik
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Informacija od pre nekoliko dana i zvanično je potvrđena, a Papapetru u Partizan stiže nakon četiri sezone u Panatinaikosu gde je bio kapiten.
Joanis Papapetru je posle Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija četvrto i možda najzvučnije pojačanje crno-belih za predstojeću sezonu.
Pre Panatinaikosa, novi krilni košarkaš crno-belih je pet godina igrao za Olimpijakos.
Kada su se pojavile glasine da je Željko Obradović zainteresovan za grčkog košarkaša, ubrzo je stigla i zvanična potvrda da je Papapetru završio saradnju sa Panatinaikosom i da je spreman da igra za najtrofejnijeg evropskog trenera.
Novo pojačanje Partizana NIS iza sebe ima devetogodišnje iskustvo igranja u Evroligi, a samo u sezoni za nama, Joanis Papapetru je prosečno beležio 12 poena, uz 3,2 skoka u najjačem evropskom klupskom takmičenju.
U nacionalnom šampionatu Grčke, Papapetru je u sezoni 2021/22 imao učinak od 12,8 poena i 3,7 skokova po meču.
U svojoj dosadašnjoj karijeri, reprezentativac Grčke je osvojio pet titula nacionalnog šampiona te zemlje, dva nacionalna kupa i dva Superkupa uz priznanja za najkorisnijeg igrača šampionata i nacionalnog kupa Grčke 2021. godine.
SPORT
Zvanično: Lesor ostaje u Partizanu
SPORT
Petrušev imao 14 poena i tri blokade, Amerikanci mu našli manu /video/
SPORT
Španska serija u Americi – i ponavljanje slučaja „Bogdan"
Komentar