SPORT

„Mit je da je Đoković loša osoba“ – italijanski novinar pun reči hvale o Novaku

Mladi italijanski novinar Mario Bokardi, uprkos tome što je Novak Đoković eliminisao njegovog omiljenog tenisera Janika Sinera, imao je reči hvale za srpskog igrača i njegovo ponašanje tokom Vimbldona.
Sputnik
Đoković je u velikom duelu sa Sinerom uspeo da ostvari pobedu u pet setova, iako je izgubio prva dva perioda meča.
„Đoković je protiv Sinera opet pokazao da je on igrač kod koga ništa nije nemoguće. I ljubav koju dobija od publike na Vimbldonu me uverava da je samo mit da je on loša osoba i da je omražen. Način na koji on tretira druge igrače i njihove navijače čini da mislim da je dobra osoba puna dobrih vrednosti, osoba koja je učinila tenis razlogom življenja i koja čini da stvari budu upamćene još dugo godina“, naveo je Bokardi.
On se potom osvrnuo na medijske navode o Đokoviću.
„Mediji ne govore istinu uvek i ja želim da kažem šta vidim svojim očima i zbog čega želim da se čuje ovo mišljenje. I ja Novaka smatram istinskim uzorom za odrasle, za mlade i za decu. On je osoba koja ima hrabrosti da bude to što jeste, osoba koja veruje u svoje vrednosti i samo mogu da pohvalim njegovu hrabrost i njegovu ličnost, po cenu da nastavi da trpi uvrede. Niko ne može da me natera da kažem nešto što ne mislim“, istakao je Bokardi.
SPORT
Novak je opet ispisao istoriju
Komentar