SPORT

Partizan i Budućnost – opet promenjen termin majstorice

Majstorica plej-ofa ABA lige između Partizana i Budućnost Podgorice koja je bila zakazana za nedelju, 22. maj od 20.30, pomerena je za 21 čas. To je drugo pomeranje, odnosno čak treći termin...
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Usled pomeranja termina održavanja mnogih sportskih događaja u Beogradu tokom narednog vikenda, utakmica Partizana i Budućnosti biće odigrana u terminu 22. maj, od 21.00 u dvorani Aleksandar Nikolić“, objavio je KK Partizan.
Imaće srpska policija u nedelju pune ruke posla po svemu sudeći, s obzirom na to da su i utakmice poslednjeg kola fudbalske Superlige pomerene sa subote na nedelju.
Takođe, dva najveća srpska kluba Crvena zvezda i Partizan igraju mečeve na svojim stadionima i to u istom terminu, pa je teško očekivati da će se navijači mimoići.
Crvena zvezda dočekuje Voždovac od 18.30 u meču u kojem joj je i bod dovoljan za osvajanje pete uzastopne titule, dok crno-beli igraju u Humskoj sa Radničkim iz Niša.
SPORT
Evropska košarka je „pomerila“ srpski fudbal
Komentar