SPORT

Nadal dobio pitanje o Đokoviću: „Ne, ne, kunem vam se...“

Španski teniser Rafael Nadal je posle poraza u četvrtfinalu Mastersa u Madridu dobio pitanje o Novaku Đokoviću.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Novinar je pitanje Nadalu počeo sa stavom da je Rafa sigurno gledao neki Novakov meč ove nedelje u Madridu, ali ga je Španac prekinuo.
„Ne, ne, kunem vam se da nisam video nijedan Novakov meč ove nedelje“, odgovorio je Nadal.
I pored toga, trenutno četvrti teniser planete je govorio o tome kako misli da će izgledati duel Đokovića i Alkarasa u polufinalu (subota, 16 časova).
„Ne znam šta će se desiti, ne mogu da predvidim budućnost. Biće to napet meč. Pričamo o jednom od najboljih u istoriji i mladom, veoma mladom, ali igraču na visokom nivou. Karlos sigurno može da pobedi. Ne vidim razlog zbog kojeg ne bi mogao“, objasnio je Nadal i podvukao:
„Istina je da ne sme da ima pad kakav je imao danas u drugom setu, ali on igra uz mnogo adrenalina, koristi momentum. Kada mu skoči adrenalin, on je praktično nezaustavljiv, ali u nekim trenucima pravi dosta grešaka, što je i logično jer njegova igra iziskuje dosta rizika. Videćemo šta će se desiti sutra, verujem da će sve zavisiti od toga ko bude igrao bolje“.
SPORT
„Ako možeš da pobediš Nadala, zašto ne bi mogao i Đokovića?“
SPORT
Alkaras srušio Nadala i zakazao blokbaster sa Đokovićem!
SPORT
Rim: Nadal nije izbegao Đokovića, ali jeste Alkarasa
Komentar