SPORT

Srbin dominantno do Mastersa u Madridu!

Srpski teniser Dušan Lajović u dva seta je savladao Roberta Karbaljesa Baenu - 6:3, 6:2 i plasirao se na Masters turnir u Madridu. Lajović će se tako pridružiti Novaku Đokoviću, Miomiru Kecmanoviću i Filipu Krajinoviću koji učestvuju na turniru u španskoj prestonici.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sjajnu nedelju iza sebe Dušan Lajović krunisao je na najbolji mogući način - plasmanom na Masters u Madridu.
Nakon što je pobedio Francuza Adrijana Manarina u dva seta - 6:4, 6:2, slično je učinio i domaćem igraču Karbaljesu Baeni kojeg je takođe "razoružao" u dva seta.
Od samog početka susreta Srbin je dominirao, a do brejka je stigao u ranoj fazi meča, igrao se četvrti gem - 3:1.
Do kraja je Lajović sebično čuvao sopstveni servis što je bilo dovoljno da slavi rezultatom 6:2.
Na krilima osvojenog prvog seta ušao je u drugi u kojem je potpuno razbio Karbaljesa Baenu koji je 100. na ATP listi.
Lajović, inače 78. reket sveta napravio je dva brejka, u petom i sedmom gemu, te je slavio još ubedljivije u odnosu na prvi set, sada je na semaforu bio ispisan rezultat 6:2, što je bilo dovoljno da se Srbin nađe na glavnom žrebu za Madrid.
SPORT
Priznala da je nameštala, pa izbačena iz tenisa
SPORT
Paklen žreb za Đokovića, Kecmanović odmah na Nadala!
Komentar