SPORT

Loše vesti za Piksija – Spajić mora na operaciju

Uroš Spajić, standardni reprezentativac Srbije, pokidao je ligamente kolena zbog čega verovatno neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za Svetsko prvenstvo u Kataru ove godine.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Štoper Kasimpaše povredio se u duelu protiv Bešiktaša, a magnetna rezonanca je utvrdila da se radi o kidanju ligamenta kolena.
Operacija je neophodna i očekuje se da će standardni reprezentativac Srbije propustiti najmanje šest do devet meseci.
Svetsko prvenstvo u Kataru igra se od 21. novembra do 18. decembra i kako stvari stoje Spajić će teško uspeti da bude na maksimumu u trenutku kada Piksi bude određivao tim za Mundijal.
Spajić ima 29 godina i u poslednjih godinu dana, koliko je Piksi na čelu Srbije, bio je redovan u A timu Orlova.
Karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, a pre Kasimpaše, u koju je stigao u januaru ove godine, igrao je za Tuluz, Anderleht, Krasnodar i Fejenord.
Luka uz rame Novaku /foto/
„Nikad čuo za njega“ – demanti iz Engleske o „štoperu Zvezde i 4.000.000 evra“
Da se ovako nešto dogodi u Srbiji...
Komentar