SPORT

Marin otkrio Piksiju: Dosta je bilo!

Marko Marin, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, posetio je ekspediciju srpske fudbalske reprezentacije u Mađarskoj i u razgovoru sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem otkrio da će završiti karijeru u 34. godini.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Marin je rođen u Bosanskoj Gradiški, ali je nastupao za reprezentaciju Nemačke, dok je u Srbiji nosio dres Crvene zvezde tokom jedne sezone i bio njen kapiten.
„Dosta je bilo. Idemo sad u nove izazove i pobede. Bilo je tu i mnogo povreda, šta da se radi“, rekao je Marin, aktuelni fudbaler mađarskog Ferencvaroša.
Marin je u Nemačku otišao sa porodicom kao dvogodišnjak i fudbalom je počeo da se bavi u ekipi Hešta, da bi kasnije nastupao za mlađe kategorije Ajntrahta i Borusije iz Menhengladbaha.
Posle tri godine seniorskog fudbala prešao je u Verder, a odatle u Čelsi koji ga je potom slao na pozajmice u Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzonsport.
Trajni ugovor Marin je zaslužio u Olimpijakosu, a 2018. je stigao u Zvezdu, da bi posle dve godine otišao u Al Ahli.
Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 16 mečeva i postigao jedan gol.
Komentar