SRBIJA

Mediji: Srbin ubijen u pucnjavi u Čikagu, Srpkinja ranjena

Jedna osoba je ubijena, a jedna ranjena u pucnjavi u predgrađu Čikaga Bur Ridžu, javlja „Čikago San Tajms“ pozivajući se na saopštenje policije.
Sputnik
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Šef policije u Bur Ridžu Džon Meden rekao je da se imena žrtava i počinilaca neće objaviti dok njihove porodice ne budu obaveštene, ali portal srpske i balkanske dijaspore u SAD, „Serbijan tajms“, navodi da je ubijen Kragujevčanin N.M. nakon što je na njega iz pištolja pucao vozač zaposlen u njegovoj firmi.
Kako navodi, počinilac, Afroamerikanac, ranio je tom prilikom i jednu ženu, takođe Srpkinju.
Incident se dogodio u u kancelariji transportne kompanije „Winners Freight LLC“ čiji je vlasnik N.M, a osumnjičeni za ubistvo je nakon što ga je policijska potera stigla kod obližnje pumpe, izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu.
N.M. je preminuo na putu do bolnice.
Zdravstveno stanje ranjene Srpkinje stabilno je i nalazi se van životne opasnosti, navodi „Serbijan tajms“.
Šef policije u Bar Ridžu Džon Meden rekao je novinarima nakon pucnjave da je policija u utorak oko 15 časova pozvana na lice mesta, nakon što je zaposleni u jednoj kompaniji pucao na kolegu i ubio ga, a ranio koleginicu.
Maden je rekao da policija još ne zna motiv zločina.
Prema informacijama „Serbijan tajmsa“, uzrok pucnjave je poslovni nesporazum.
Kako navodi ovaj portal, osumnjičeni za ubistvo je za kompaniju „Winners Freight LLC“ odvezao samo jednu vožnju, a zbog problematičnog i neodgovornog ponašanja N.M. ga je pozvao na razgovor.
Nakon što nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, N.M mu je predložio da prekinu poslovni odnos, posle čega je došlo do zločina, prenosi Tanjug.
Komentar