RUSIJA

Istraživanje u Rusiji: Putinu veruje 75 odsto građana

Više od polovine Rusa (76 odsto) pozitivno ocenjuje rad predsednika Vladimira Putina, dok mu je 75 odsto izrazilo poverenje, pokazuju rezultati istraživanja fonda „Javno mnjenje“.
Sputnik
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Na pitanje da li predsednik obavlja svoju dužnost prilično dobro ili prilično loše, 76 odsto ispitanika je odgovorilo „dobro“, 13 odsto se izjasnilo – „loše“, dok 11 odsto nije moglo da odgovori.

Pored toga, 75 odsto anketiranih je priznalo da veruje predsedniku, 16 odsto ne veruje, dok devet odsto ispitanika nije moglo da odgovori na pitanje.
U istraživanju su učestvovali Rusi stariji od 18 godina, a anketa je urađena u periodu od 4. do 6. marta 2022. godine metodom intervjua u mestu prebivališta ispitanika. U anketi je učestvovalo 1.500 ispitanika koji su živeli u 104 gradska i seoska naseljena mesta u 53 ruska subjekta.
Statistička greška ne prelazi 3,6 odsto.
RUSIJA
Rang lista najcenjenijih ljudi na svetu: Putin među prvih 10
Komentar