SPORT

Amerikanac provocirao, Luka uzvratio – i dobio tehničku: „Kada vam se neko ruga...“ /video/

Luka Dončić bio je nezadovoljan što je dobio tehničku grešku nakon što je odgovorio na provokacije košarkaša LA Klipersa Terensa Mena.
Sputnik
„Najlakša stvar sudiji je bila da dâ duplu tehničku, s čime nisam saglasan. Protivnik mi se od starta utakmice rugao, zatim sam ja prvi put odgovorio i odmah smo obojica dobili po tehničku. Mislim da to ne zaslužujem“, rekao je Dončić posle utakmice Dalasa i LA Klipersa.
Rivalitet koji se stvorio između ove dve ekipe sada već raste u nešto ozbiljnije, te svaka utakmica između franšize iz Teksasa i Kalifornije prođe u velikoj tenziji.
Dončić je gotovo uvek meta protivnika koji pokušava na svaki način da ga isprovocira, a tako je bilo i na susretu odigranom u noći između subote i nedelje po srednjeevropskom vremenu.
SPORT
Američka pravda ponovo na delu – i ponovo je žrtva čovek sa prezimenom na „-ić“ /video/
Ovoga puta uloga „prljavog“ košarkaša pripala je Amerikancu Terensu Menu koji je sve vreme nešto govorio slovenačkom košarkašu.
„Ako mi sve vreme obraća na podrugljiv način, u jednom trenutku moram da odgovorim“, dodao je Dončić, a prenosi ESPN.
Dončić je sada već konstantna meta košarkaša LA Klipersa i ukoliko dođe do duela dve ekipe u plej-ofu, nema sumnje da će igrači franšize iz Kalifornije pokušati ponovo da ga isprovociraju.
SPORT
Jokić je uradio ono što je hteo Dončić, ali – tu je bio Bobi /video/
Dončić je, između ostalog, odigrao još jednu neverovatnu utakmicu, ali Dalas nije uspeo da pobedi ekipu iz Los Anđelesa - 97:99.
Postigao je 45 poena, uz to je imao 15 skokova i osam asistencija, i postao je najmlađi košarkaš sa dve zaredom utakmice od minimum 45 poena, pet skokova i pet asistencija.
Sa druge planete – Jokić blokadom uz zvuk sirene doneo pobedu Denveru! /video/
Nurkić govorio o odnosu Srbije prema Jokiću
„Dobre igre su važne, ali mnogi su igrali sjajno...“ – momak iz Beograda postaje ikona u Minhenu
Komentar