SPORT

„Nadal se vraća i može da pobedi Novaka”

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, otkrio je kada će se španski teniser koji muku muči sa povredom stopala, vratiti na teren. Neizbežna tema bio je i svetski broj jedan Novak Đoković.
Sputnik
Velikih problema sa povredom stopala naterali su Rafu Nadala da prevremeno okonča sezonu, te ga nije bilo na Vimbldonu, Olimpijskim igrama, US Openu.
Ipak, „bik s Majorke” uspešno se oporavlja i u Australiji bi trebalo da bude spreman za narednu sezonu.
„Stvari idu na bolje. Procena je da Rafael počne sa igranjem u Australiji. Do tada bi sve trebalo da bude kako treba. Uveran sam da će biti. Ideja je da imamo sjajnu 2022. godinu i budite sigurni da će Rafa uložiti sve napore da se to i dogodi”, poručio je Toni Nadal, koji trenutno vodi računa o karijeri Feliksa Ože-Alijasima.
Novinari su pitali Rafinog strica da prokomentariše i poraz Novaka Đokovića u finalu US Opena od Rusa Danila Medvedeva i to s ubedljivih 3:0 u setovima.
„Nema sumnje da Nadal može da pobedi Đokovića. Iako je odličan igra i Novak je pod pritiskom što se videlo protiv Medvedeva. U tom meču ga je pritisak savladao”, smatra Toni Nadal.
SPORT
Cicipas se posle priča o Đokoviću i „toalet skandala“ vratio na – vakcine
SPORT
Nadali smo se Srbima, ali – dobili smo najluđe finale ikada!
SPORT
Ovo može samo Andrej Rubljov! /video/
Komentar