Rus otkrio Novakov recept: „Đokoviću je Beograd pomogao da uništi sve“

Svetski broj dva Danil Medvedev koji se na turniru na Majorki priprema za Vimbldon, pričao je novinarima u Španiji šta je pomoglo Novaku Đokoviću da uništi sve rivale na Rolan Garosu i da na kraju osvoji Grend slem trofej u Parizu, koji je obično rezervisan za Rafu Nadala.
Sputnik
Ruski teniser odlučio je da učestvuje na turniru na Majorki, kako bi uhvatio zalet za Vimbldon, a na Balearskim ostrvima nalazi se i najbolji teniser sveta Novak Đoković koji će se nadmetati u dubl-konkurenciji.
Neka se spreme – Novak je već spreman! /video/
„Svi su pričali zbog čega se Novak Đoković nalazi na turniru u Beogradu, a ta priprema pomogla mu je da uništi sve na Rolan Garosu. Stekao je samopouzdanje tamo. Ne mislim da je igrao najbolji tenis, ali mu je pomoglo da dođe u Pariz i uništi sve“, iskren je Rus.
Danil Medvedev jednostavno žele kroz turnir na Majorki da primeni Srbinov oprobani recept.
„Mislim da bi moglo da bude dobra priprema da ovde pobedim neke mečeve pre nego što odem na Grend slem“, poručio je Danil aludirajući na Vimbldon za koji počinju kvalifikacije.
​Ruski teniser će u prvom kolu turnira na Majorki igrati protiv Francuza Muteta u utorak oko 15 časova, dok će Novak Đoković zaigrati u dublu u tandemu sa Špancem Karlosom Gomezom Ererom, protiv Brkića i Čačića, takođe u utorak u popodnevnim satima.
► Đoković izbrojao do 326, Rus mu je za petama, a Nadal jako daleko
► Rubljov doživeo „Federerov“ scenario /video/
► Đoković prodao stan za 6.000.000 dolara /video, foto/
Komentar