Trener Dalasa: Nadam se da će Bobi naći vremena za nas

Boban Marjanović, harizmatični centar Dalas Maveriksa i srpski reprezentativac, nedavno je snimio novu reklamu, a njegov trener Rik Karlajl našalio se na tu temu rekavši da se nada da će Bobi pored silnih marketinških aranžmana naći vremena i za franšizu iz Teksasa.
Sputnik

Sudeći po broju reklama koje je snimio u poslednje vreme, čini se da je Bobi veća zvezda van terena nego na njemu.

Najnoviju reklamnu ulogu džin iz Boljevaca odigrao je sa košarkašem vodeće ekipe Zapadne konferencije, Tobajasom Herisom, a Bobi i Tobi promovisali su krekere u obliku ribica.

Marjanović svojim epizodnim ulogama ne doprinosi mnogo timu Rika Karlajla, ove sezone prosečno na terenu provodi 9.1 minut, uz pogođenih pet poena i 4,4 skoka, ali mu zato i te kako polazi za rukom gluma u kojoj dolazi do izražaja sva njegova harizma.

Stoga se Karlajl u šaljivom tonu osvrnuo na njegov „zgusnut raspored“.

„Bobanu se mnogo toga dešava. On mora da nas uklapa u svoj raspored rada na reklamama“, rekao je on.

Po ovoj izjavi, dobri džin je odigrao sjajan meč protiv Vizardsa, imao je dabl-dabl učinak sa 15 poena i 12 skokova, pa je vođa Maveriksa imao komentar u svom stilu:

„Upravo nas je počastio svojim svojim prisustvom čitave noći“.

Posle utakmice sa franšizom iz glavnog grada SAD, Bobi je u razgovoru sa legendarnim Šekilom O'Nilom sijao od sreće i pozitivne energije.

„Volim da igram, volim da se zabavljam i uživam u igri. Uživam kada moj tim pobeđuje, kako pre neki dan, tako i sada. Uživam u životu, uživam jer sam na terenu, život je previše kratak“, istakao je Marjanović.

Bobi i Jokić ćaskali pre meča – da li te muči žena?! /video/

Ko je dočekao Srbe u NBA i naučio ih kako da se što pre adaptiraju? /video/

Srpsko kolo ponovo odzvanja NBA ligom /video/

 

Komentar