Španac sparing partner Đokoviću: U grupi sam sa Imasom i Novakovim bratom

Mario Vilelja, 191. teniser sveta, ovih dana vreme provodi u Marbelji gde trenira sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.
Sputnik

Đoković je prethodni period proveo u Srbiji, ali se od skora nalazi u Marbelji gde se priprema za početak takmičarske godine.

Novak već godinama sprovodi pripreme u ovom mestu, a ovih dana sparing partner mu je Vilelja koji je za špansku Marku otkrio kako je trenirati sa prvim reketom sveta.

„Treniram sa Novakom i to je odlično za mene. Najbolji je na svetu iz više razloga, način na koji udara lopticu, trči, kakvi su mu pokreti... Veoma sam zahvalan za sve savete koje mi daje“, rekao je Vilelja.

Đoković dosta vremena u Marbelji provodi sa bratom Markom i „guruom“ Pepeom Imasom.

Vilelja je otkrio da se upravo nalazi u grupi sa pomenutom dvojicom.

„Cilj mi je da napravim korak dalje u karijeri i uđem u najboljih 100. Trenutno sam u grupi sa Pepeom Imasom i Novakovim bratom Markom“, dodao je španski teniser.

Vilelja je zanimljiva ličnost, ističe se i čudnim tetovažama poput leptira na grudima.

„Tetovaža simbolizuje transformaciju osobe tokom vremena. Osećam se identifikovano“, slikovito je objasnio Vilelja.

Španski teniser je skoro podržao novu tenisku asocijaciju Novaka Đokovića jer smatra da je dobro da postoji sprega između turnira i igrača.

Đoković će u Marbelji biti naredne dve nedelje, a potom ga očekuje odlazak u Australiju gde će prvo početkom februara igrati ATP Kup, a potom ga od 8. do 21. očekuje Australijan open gde brani titulu.

Novakov kamp ─ za budućnost Srbije

Novak se maskirao u Deda Mraza i čestitao Novu godinu /foto/

Ruska „velika trojka“ – pretnja Đokoviću, Federeru i Nadalu

Komentar