Hit na Instagramu: Baka i deka od po osamdeset godina u ulozi modela

U Vanšo praonici veša na Tajvanu, većina se prljave odeće nakon čišćenja vrati u ruke vlasnika, a ona koja ne pronađe svoj put do vlasnika, završi na Instagramu zahvaljujući paru Čang - Ban-ji i Hsu Šo-er. Postali su globalno popularni, a njihov Instagram-profil viralan - na njemu poziraju u odevnim komadima po koje niko nikad nije došao.
Sputnik

On ima 83 godine, ona 84, a dedu i baku fotografiše njihov unuk, 31-godišnji Rif Čang, koji je inače stilista.

„Stvarno sam iznenađen, nisam mislio da će toliko stranac zanimati moji baka i deda“, rekao je Čang za Njujork Tajms.

Iako su na Instagramu objavili tek 20 fotografija, profil im je neverovatno popularan - pokrenut je pre tačno mesec dana, imaju već gotovo 450.000 pratilaca, a brojka i dalje raste.

Rif Čang je došao do ideje o Instagram-profilu, tokom karantine zbog pandemije virusa korona.

„Nisu imali šta da rade u karantinu, video sam kako su se dosađivali i hteo sam ih malo razveseliti“, rekao je njihov unuk.

Pred kamerom izgledaju jako prirodno i odmah su se snašli u ulozi modela. Jedna od najpopularnijih fotografija je ona na kojoj baka stoji naslonjena na otvorenu veš mašinu, a deka stoji pored nje.

„Naš je unuk jako kreativan, a njegova kreativnost i nas i druge ljude čini jako srećnim“, rekao je par, a to potvrđuju i komentari ispod fotografija, gde korisnici pišu kako ih je profil razveselio, prenosi portal "Večernji".

instagramDruštvo
Komentar