Neverovatni rezultati: Ruski lekari dokazali da veliki crni belezi mogu da se skinu /video/

Veliki crni beleg na licu malene Lune je delimično skinut, pokazala je njena majka gotovo neverovatne rezultate nakon operacije na jednoj ruskoj klinici.
Sputnik

Karol Fener iz Karoline je dovela svoju osmomesečnu bebu u Krasnodar u Rusiju u nadi da će moći da joj pomognu zbog ovog retkog kožnog oboljenja.

Zahvaljujući ruskom hirurgu doktoru Pavelu Popovu,operacija bezbolnog skidanja belega sa bebinog čela je bila uspešna. Ovo je bio prvi od nekoliko zahvata koji su neophodni kako bi se beleg potpuno otklonio.

Doktor Popov je priznao da nije očekivao toliko dobre rezultate prve operacije i dodao je da će i kraste i rozikasta boja kože na čelu takođe nestati.

Video-snimak koji je postavila majka na svom profilu na Instagramu pokazuje dirljiv momenat kada Luni skidaju zavoje. Deo crne fleke je konačno nestao.

Lunina majka za ovakve rezultate kaže da su čudo i da bolji božićni poklon nije mogla da očekuje.

Popov je pionir neinvazivnih tretmana na polju onkologije sa korišćenjem bezbolnih lasera. Lunino stanje je nije životno ugrožavalo, ali je postojala opasnost od melanoma ukoliko se beleg ne operiše. Karol Fener kaže da bi, da je operacija izvedena u SAD, na Luninom licu ostao veliki broj ožiljaka.

Luna i njena majka se vraćaju u Ameriku da proslave praznike, a u januaru se vraćaju da nastave lečenje. Karol Fener napominje da su joj svi prijatelji rekli da je luda što dolazi čak u Rusiju na operaciju, ali kaže kako je to bio pravi izbor za njih.

Komentar