Jelena Tomašević na zatvaranju Međunarodnih vojnih igara (foto)

Na svečanoj ceremoniji zatvaranja 5. Međunarodnih vojnih igara u Rusiji na sceni će se naći dve Srpkinje, a u publici srpski ministar i naša vojska.
Sputnik

Program će na ruskom jeziku voditi Bojana Milićević, a srpska pop pevačica Jelena Tomašević nastupiće sa Ansamblom pesama i igara Ruske armije „Aleksandrov“.

Tomaševićeva nastupa kao specijalan gost, a otpevaće i svoju pesmu „Oro“, sa kojom je 2008. godine na „Evroviziji“ u Beogradu zauzela visoko šesto mesto.

Sputnjik je imao eksluzivno pravo da zaviri iza kulisa Međunarodnih vojnih igara, i da se sa Jelenom nađe na velikoj sceni uoči početka svečane ceremonije zatvaranja Igara.

Jelena Tomašević na zatvaranju Međunarodnih vojnih igara (foto)

Program će iz publike pratiti delegacija Ministarstva odbrane, na čelu sa ministrom Aleksandrom Vulinom, kao i pripadnici Vojske Srbije, koji su se takmičili u jednoj od 32 discipline „vojne Olimpijade“ — „tenkovski biatlon“. Pored njih, ceremoniji zatvaranja prisustvovaće i ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu i drugi ministri, načelnici generalštabova i predstavnici vojnog vrha zemalja-učesnica Igara.

Pete Međunarodne vojne igre startovale su 3. avgusta, istovremeno na 21 poligonu u 10 zemalja: Rusiji, Azerbejdžanu, Jermeniji, Belorusiji, Indiji, Iranu, Kazahstanu, Kini, Mongoliji i Uzbekistanu. Broj učesnika prelazi 5.000, a svrstani su u 223 ekipe, koje dolaze iz 39 zemalja iz Evrope, Azije, Afrike, Centralne i Latinske Amerike.

Komentar