- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Brazilac od 100 miliona je postao predmet podsmeha: Neću odustati /video/

© AP Photo / Jon SuperEntoni
Entoni - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2022
Pratite nas
Brazilac Entoni kog je nedavno Mančester junajted doveo iz Ajaksa za 100 miliona evra, našao se na udaru legendi slavnog kluba i velikog broja navijača zbog poteza koji je izveo protiv Šerifa u Ligi Evrope (3:0). Njegov zaštitni znak je takozvani „Entoni spin“, kada se vrti u krug sa loptom, samo što je ovoga puta baš preterao.
Naime, Entoni je u 37. minutu susreta petog kola Liga Evrope na Old Trafordu sa Šerifom iz Tiraspolja, pri rezultatu 0:0, prilikom prijema lopte počeo da izvodi svoj performans, koji nije imao nikakvog efekta.
Protivnički igrač bio je nekoliko metara od njega i u čudu je posmatrao šta radi krilni napadač Junajteda koji je napravio puna dva kruga s loptom u nogama oko sopstvene ose.
Usledili su brojni negativni komentari legedni slavnog engleskog kluba, a među njima su prednjačili Pols Skol i Oven Hargrivs koji su taj susret prenosili za jednu britansku televiziju, gde su imali ulogu stručnog konsultanta.
„Smešno. Ne znam šta radi i šta je mislio. Nikoga nije prevario tim potezom, a nikoga čak nije ni zabavio“, poručio je Skols, dodajući da bi trener Erik ten Hag trebalo da ga izvadi iz igre zbog takvog ponašanja. Skols je pretodno Entonija nazvao klovnom.
To se i dogodilo. Holanđanin koji je poznat po „čeličnoj ruci“, što je demonstrirao izbacivši Kristijana Ronalda iz tima jedan meč, odlučio je da izmeni Brazilca na poluvremenu, dok je na teren u ušao Markus Rašford koji je kasnije postigao i pogodak za Mančester.
„Nemam problem s tim trikom dokle god je učinkovit. Ali, od Entonija tražim da više trči, da više vremena bude u kaznenom prostoru. Ako trikom ne gubi loptu i funkcionalan je, nemam problem sa tim, ali ako je to napravio samo zbog trika, to više neće raditi“, istakao je Hag.
I nije se dugo čekalo na Entonijev odgovor. Krilni fudbaler Junajteda se oglasio na društvenim mrežama, poručivši da će nastaviti to da radi.
„Mi, Brazilci smo poznati po našoj umetnosti na terenu i neću prestati da radim ono što me je dovelo tu gde sam sada“, poručio je Entoni.
Njemu je podršku pružio i reprezentativni saigrač Nejmar, jedan od trojice superstarova iz tabora Pari Sen Žermena.
„Samo tako nastavi, nemoj da se menjaš. Samo napred, odvažno i s veseljem“, glasio je Nejmarov komentar na društvenim mrežama.
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2022
SPORT
Legenda se vraća na mesto uspeha: Prošlost ne može da se izbriše, lojalan sam!
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2022
SPORT
Alarm u Srbiji zbog vesti s Apenina – Dušan mora na „prinudni odmor“
Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić  - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2022
SPORT
„Tobdžije“ su odredile metu – milioni su spremni za „srpskog narednika“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala