- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda je doživela težak poraz, ali Jovanović ne brine: Ne bi bilo normalno da sada igraju najbolje

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaši Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
Pratite nas
Vlada Jovanović, trener košarkaša Crvene zvezde poručio je da je timu zbog novih igrača potrebno vremena kako bi se sve kockice složile i da ga uopšte ne brine poraz u pripremnoj utakmici od Olimpijakosa.
Košarkaši Crvene zvezde zajedno sa trenerom okupili su se povodom razgovora sa medijima, u kome je otkriveno i u kakvoj je stanju povreda Ognjena Dobrića.
Vlada Jovanović najpre se dotakao teme novajlija u klubu i objasnio da je Zvezdi potreban period privikavanja.
„Ima puno novih igrača i sigurno je potrebno vreme da se naviknemo jedni na druge i da se kockice slože. Ništa ne ide preko noći, to je jedan procen, znamo za to i uračunali smo to. Verujemo da će sve biti kako treba“, istakao je Jovanović.
Zvezda je u poslednjoj pripremnoj utakmici doživela poraz od Olimpijakosa sa čak 39 poena razlike, ali trener crveno-belih naglasio je da ga taj meč nije zabrinuo jer bi voleo da ekipa najbolju košarku ostavi za utakmice kada počne prvenstvo.

„Što se tiče pripremnog perioda odigrali smo sedam prijateljskih utakmica, pet smo pobedili dve smo izgubili, na nekima smo izgledali dobro na nekima i ne. Ali to je pripremni period kada treba da sagledamo neke stvari da vidimo na čemu da radimo i šta treba da popravljamo. U svim tim nekim možda lošim trenucima izvukli smo pouke i nadam se da će to da nam pomogne. Nisam zabrinut apsolutno, mislim da ne bi bilo normalno i dobro da sada igramo najbolju košarku. Ja očekujem da ćemo svaki dan i nedelju biti bolji, a najbolje da igramo kada to bude trebalo“, podvukao je Jovanović.

Crveno-beli sa puno samopouzdanja ulaze u novu sezonu koju započinju utakmicom protiv ekipe MZT Skoplje prvog oktobra u okviru ABA lige, a šest dana kasnije sastaju se i sa Efesom u uvodnom meču Evrolige.
„Kao što znate, praktično mi završavamo fazu pripremnog perioda i počinjemo da se spremamo za prvi meč u ABA ligi koji dolazi brzo. Znamo kakva su očekivanja od nas i spremni smo da odgovorimo na sve izazove. Ceo klub i ja verujemo u ovaj tim i stručni štab. Daćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja, ali idemo od utakmice do utakmice. Siguran sam da imamo šta da ponudimo, rekao je Jovanović.
Ognjen Dobrić - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
SPORT
Dobrić se na „prozivci“ pojavio sa Čizmom, a Sputnjiku je poručio: Nije strašno /foto/
Srbija Mali Svetsko prvenstvo za žene u košarci - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
SPORT
Skandal na Svetskom prvenstvu posle meča Srpkinja! Malijke se potukle, a Saša razdvajala /video/
Ivana Raca - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
SPORT
Srpkinje pobedile posle 15 sati od poraza – hrabrost „lavica“ na delu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala