- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

„Loši momci“ pobeđuju i stvaraju novo ustrojstvo sveta | Novi Sputnjik poredak

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednici Rusije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko
Predsednici Rusije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2022
Pratite nas
„Novi Sputnjik poredak“ istražuje zbog čega pesimizam sve više obuzima liberalne elite Zapada.
Zašto je Henri Kisindžer uplašen neuravnoteženošću današnjeg sveta, i kako je nastao „opasni nedostatak strateške svrhe spoljne politike SAD“? Zašto se magazin „Atlantik“ pribojava da Vladimir Putin, Si Đinping, Redžep Tajip Erdogan, Aleksandar Lukašenko i Nikolas Maduro, „loši momci“ svetske politike, nadvladavaju svoje liberalne rivale? Zašto Zapad više nema poverenja u svoje lidere?
Odgovore na ova pitanja će u razgovoru s Nikolom Vrzićem potražiti publicista Slobodan Despot i i politikolog Aleksandar Pavić.
Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona. Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku.
Emituje se svakog ponedeljka, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti.
Novi Sputnjik poredak, 5.9.2022.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala