- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Može li doći do dogovora Beograda i Prištine i o tablicama /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Misija Međunarodne agencije za nuklearnu energiju ove nedelje bi trebalo da poseti Zaporožje. Istražujemo: šta Rusija, a šta međunarodna zajednica mogu da urade da bi se izbegla nuklearna katastrofa?
Kijev je počeo ofanzivu na južnom frontu, javlja Rojters, pozivajući se na Oružane snage Ukrajine. Lider Krima Sergej Aksjonov smatra da mediji namerno šire lažne vesti o ofanzivi. Gradonačelnik Odese pozvao na pregovore s Rusijom.
Dogovor koji je sa Prištinom, ili bolje reći Vašingtonom, postignut oko ličnih karata Srba sa Kosova i Metohije mogao bi na sličan način da bude postignut i oko registarskih tablica, smatra diplomata u penziji Zoran Milivojević.
Optužbama da je Mitropolija crnogorsko-primorska preko škaljarskog klana nabavljala oružje pred parlamentarne izbore 2020, poražene političke snage podgrevaju atmosferu pred oktobarske lokalne izbore, kažu naši sagovornici.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala