- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta se dogodilo u Briselu /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Sastanak Vučića i Kurtija u Briselu obeležile tenzije na severu Kosova uoči sastanka, izjavio Žozep Borelj. Bivši ambasador Rade Drobac nije iznenađen ishodom razgovora i ističe da se funkcioneri EU ponašaju kao izaslanici SAD.
Ruska vojska će dronovima nadletati Zaporošku nuklearku jer ukrajinska vojska sprema provokacije. Generalni sekretar UN Antonio Gutereš i predsednik Turske Redžer Tajip Erdogan razgovarali sa Vladimirom Zelenskim - saglasni da situacija u Ukrajini mora biti rešena za pregovaračkim stolom.
Zapad nije navikao da se njegova superiornost dovodi u pitanje, ali Rusija je u tome uspela, tvrde eksperti nakon najave Vladimira Putina da će Moskva obezbediti neophodno naoružanje svim svojim saveznicima
Kritikujući Zapad zbog Ukrajine, osnivač „Pink Flojda“ progovorio u ime svoje generacije koja sada vlada svetom, kaže kritičar Peca Popović ukazujući da je Rodžer Voters godinu dana mlađi od Bajdena.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala