- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Kako Moskva ojačava saveznike /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
U Briselu u toku sastanak zvaničnika EU sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih institucija u Prištini Aljbinom Kurtijem.
Borbe u Ukrajini se nastavljaju – glavne bitke vode se kod Avdejevke gde je ruska vojska u potpunosti onesposobila ceo bataljon ukrajinske vojske. Kijev nastavlja sa provokacijama u vezi sa nuklearkom Zaporožje.
Zapad nije navikao da se njegova superiornost dovodi u pitanje, ali Rusija je u tome uspela, tvrde eksperti nakon najave Vladimira Putina da će Moskva obezbediti neophodno naoružanje svim svojim saveznicima.
Na nedavno održanom skupu konzervativaca u Dalasu mađarski premijer Viktor Orban svojim govorom uzdrmao elite na Zapadu. Hoće li predstojeći izbori u Americi i Evropi biti preokret na svetskoj geopolitičkoj sceni?
Fejsbuk treći put zaredom uklonio fotografije Muzeja žrtava genocida na kojima su prikazana srpska deca ubijana u ustaškim logorima. Stručnjaci kažu da su društvene mreže postale su samo alatke za potrebe revidiranja istorije
Crna Gora razmatra izmenu kriterijuma o načinu dodeljivanja statusa „Istaknuti kulturni stvaralac” jer su protekle dve decenije dobijali samo oni koji su gazili po Njegošu i Andriću. Da li će se ovim potezom smanjiti podele u društvu?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala