- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronaldo pobesneo: „Lažu!“

© AP Photo / Jon SuperKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
Pratite nas
Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da će uskoro objaviti istinu o svom statusu u klubu sa „Old traforda“, prenose britanski mediji.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Ronaldo tvrdi da su mediji u prethodnih nekoliko meseci širili neistine o njemu.
„Saznaćete istinu u intervjuu koji ću dati za nekoliko nedelja. Tamo ću reći sve. Mediji govore laži. Imam svesku u koju poslednjih meseci sakupljam dokaze o tome. Od 100 vesti koje sam video, samo je u pet bilo tačnih tvrdnji. Možete li to da zamislite“, napisao je Ronaldo.
Ronaldo (37) se 2021. godine vratio u Mančester junajted, ali prošle sezone nije osvojio nijedan trofej sa klubom sa „Old traforda“.
„Crveni đavoli“ su prošle sezone osvojili šesto mesto na tabeli Premijer lige, a portugalski fudbaler je bio nezadovoljan transfer politikom engleskog kluba.
Britanski mediji su objavili da Ronaldo planira da napusti Mančester junajted, pošto navodno želi da igra u klubu, koji će nastupiti u Ligi šampiona.
On je propustio jedan deo priprema kluba sa „Old traforda“, koji je sa dva poraza startovao u novoj sezoni Premijer lige.
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
SPORT
Legende podeljene o sudbini Ronalda u Junajtedu: „Pustite ga da ide“; „Dobar je za klupu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala