- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Hersonska oblast: Ukrajina izgubila pravo da pregovara

© BelTA / Uđi u bazu fotografijaZastave Ukrajine i Rusije na pregovaračkom stolu
Zastave Ukrajine i Rusije na pregovaračkom stolu - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
Pratite nas
Kijevske vlasti, na čelu sa Vladimirom Zelenskim, izgubile su pravo da vode bilo kakve pregovore, zapadni pokrovitelji odavno sve odlučuju umesto njih, izjavio je za Sputnjik zamenik načelnika vojno-civilne administracije Hersonske oblasti Kiril Stremousov.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Zelenski je odavno zatvorio mogućnost vođenja bilo kakvih pregovora. Ono što se desilo sa ukrajinske strane nisu čak ni bili pregovori. Ukrajina kao država nema sposobnost da pregovara. Zelenski ispunjava naređenja kolektivnog Zapada i nema pravo da donosi bilo kakve odluke u ime ukrajinskog naroda koji ne želi nastavak borbenih dejstava“, rekao je Stremousov.
Prema njegovim rečima, Ukrajina se danas pretvorila u američku korporaciju i zapadnu svojinu.
„Zapad nastavlja da doživljava Ukrajinu kao sopstvenu teritoriju. Oni veruju da je to njihova teritorija, a Zelenski je samo govori ono što su mu napisali. Stoga ne govori Zelenski o pregovorima, to je stav Zapada. Zelenski ne donosi nikakve odluke i nema pravo da kaže bilo šta sam“, rekao je Stremousov.
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski je u svojoj poslednjoj video poruci objavljenoj na njegovom Telegramu rekao da bi održavanje referenduma u ​​južnim regionima koje su oslobodile Oružane snage Rusije zatvorilo svaku mogućnost za pregovore Rusije sa Ukrajinom i „slobodnim svetom“.
Zastava Rusije pored stele na ulazu u Melitopolj - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
RUSIJA
"Zajedno sa Rusijom": Potpisan ukaz o održavanju referenduma u Zaporoškoj oblasti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala