- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruska ambasada u Bosni i Hercegovini: Rusija donosi mir

© Sputnik / Vitaliй Anьkov / Uđi u bazu fotografijaZastava Rusije
Zastava Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
Pratite nas
Rusija donosi mir i nadamo se da će to shvatiti oni kratkovidi političari koji čak i u žaru predizborne rasprave dozvoljavaju sebi antiruske izjave, poručili su iz Ambasade Rusije u Bosni i Hercegovini povodom nedavnih izjava političara BiH o toj zemlji.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

U saopštenju se ističe da Rusiju u suštini uopšte ne zanimaju ovakve izjave jer hoće da postigne sve ciljeve koje je sebi postavila, prenosi RTRS.

„Zahvalni smo onim političarima i običnim građanima BiH, a ima ih više, koji dele naše vrednosti, koji razumeju da je Rusija uradila sve, čak i više da stvori uslove za formiranje jednake i nedeljive bezbednosti za sve, dok nas arogantno nisu želeli da čuju, istovremeno gurajući vojnu mašinu NATO-a prema našim granicama“, naveli su iz Ambasade.

Ambasada Rusije u BiH izrazila je zahvalnost i onima koji shvataju da Rusija ima isto pravo na obezbeđenje vlastite bezbednosti kao oni koji hegemonistički proglašavaju čitav svet za sferu svojih vitalnih interesa.
Na Fejsbuk* stranici ambasade iskazana je zahvalnost svima koji izražavaju solidarnost u bolu zbog desetina hiljada civilnih žrtava, uključujući decu, kao i onima koji su sposobni da kroz bezumnu i histeričnu rusofobsku galamu čuju glas istine.
*Aktivnosti „Meta“ (društvene mreže Fejsbuk i Instagram) zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala