- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Veza NBA i Evrope kroz „seriju kreatora“

© Foto : NBAZvanična lopta NBA
Zvanična lopta NBA - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
Pratite nas
NBA liga pokreće „seriju kreatora“ u Evropi, pa će se veza NBA i Starog kontinenta pojačati predstavljanjem umetničkih dela, posebno naručenih za proslavu jubilarne 75. sezone.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Serija osvetljava vezu između Evrope i NBA kroz dela evropskih stvaralaca: Anaje Oar (Francuska), Karisa Cevisa (Grčka), Rubena Dangura (Velika Britanija), Piskvija (Italija) i Marije Emehe (Španija).
Umetnički radovi će biti objavljivani na NBA kanalima društvenih mreža u Evropi počev, od 2. avgusta svakog utorka tokom čitavog meseca.
Raznolikim spektrom stilova i kompozicija, svako umetničko delo je skoncentrisano na strast umetnika za NBA, omiljene trenutke iz istorije lige, kao i na povezanost Evrope sa najjačom košarkaškom ligom na svetu.
Od utorka, 2. avgusta, svakog utorka tokom meseca avgusta ova umetnička dela biće objavljivana na NBA kanalima društvenih mreža u Evropi.
Svako izdanje biće propraćeno video-sadržajem koji prikazuje rad umetnika iza kulisa, sa fokusom na razvoj umetničkog dela i na odnose sa košarkom i NBA.
Avramović i Dobrić - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
SPORT
Ko je doveo bolja pojačanja – Zvezda ili Partizan?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala